Welcome, visitor! [ Register | LoginRSS Feed  | 

 

 

Staklorezac Kum Beograd

  • Ulica: Vojvodjanska 48
  • Grad: Novi Beograd
  • Država: Srbija
  • Kako ste saznali sa naš sajt? Hvala: Da
  • Poštanski broj: 11000
  • Listed: 07/09/2017 1:33 pm
  • Expires: 104 days, 5 hours
Staklorezac Kum Beograd

Description

Gde smo?
Vojvođanska 48, Novi Beograd
Pozovite nas!
011/718 30 84, 063/265 376

Mi, na društvenim mrežama…
– Facebook stranica Staklorezac Kum
– Google+ stranica Staklorezac Kum

Pošaljite nam email!
szsrkum@beotel.net

Staklorezac Beograd
vam nudi ogledala po meri, termopan staklo, kaljeno staklo za kuhinje, kao i obradu, bušenje, brušenje i peskiranje stakla – Staklorezac Beograd, KUM.

Staklorezačka radnja KUM nalazi se na Novom Beogradu, ali iz koga god dela grada da dolazite, znajte da će se isplatiti. Ukoliko biste želeli svom životnom ili poslovnom prostoru dati dozu elegancije, ali i jedinstvenosti, obogatite enterijer profesionalno obrađenom površinom stakla.

Ogledala Beograd
Ogledala Beograd
Ogledala Beograd

U slučaju da ne možete da se odlučite oko izbora neke slike kojom biste ukrasili zid Vaše dnevne ili spavaće sobe, zašto umesto nje ne biste stavili ogledalo? Konvencionalni oblici ili neobičan dizajn – nama je sasvim svejedno. Spremni smo da saslušamo svaki Vaš predlog, i odradimo ogledalo po Vašoj meri. Dovoljno je da nam nacrtate skicu sa oblikom ogledala, koji biste želeli, i sve ostalo je na nama! Uspomoć specijalizovnih mašina, isecamo ogledala u najrazličitije, nepravilne oblike.

Ako se ipak odlučite da svoj dom obogatite novom slikom, ili da dragoj osobi želite poklonite nešto zaista unikatno, takođe se možete obratiti staklorezačkoj radnji KUM. Na raspolaganju Vam je širok izbor gotovih ramova za slike i goblene, fazeta, ramova od medijapana, ali i ljubazno osoblje sa kojim se možete konsultovati pri izboru.

Staklorezac Beograd – KUM Novi BeogradDa ne zaboravimo sve češće korišćena, stakla za kuhinje. Mnogi su se već odlučili da svoje kuhinje oplemene staklenim površinama, koje ne samo da su praktične, zbog lakog održavanja i čišćenja, već daju i estetski upriličen izgled svakome ko u kuhinji provodi vreme.

U mogućnosti smo da Vam ponudimo uslugu bušenja i brušenja staklenih površina, ali obrade stakla, nakon koje se dobija staklo, otporno na visoke temperature – kaljeno staklo.

Još jedan od načina da obično parče stakla pretvorite u dopadljivi estetski detalj predstavlja i sve popularnije, peskiranje stakla, najčešće viđeno na staklenim vratima vitrina, kao i na tuš kabinama ili na staklenim pregradnim zidovima i vratima. Površine stakla koje su prošle kroz ovaj postupak obrade, postaju trajno neprovidne ali sve to ne ostavlja nikakav nepovoljan uticaj na svojstva stakla.

Peskirno Staklo Beograd
Peskirno Staklo Beograd
Peskirno Staklo Beograd

Za sve one koji nameravaju urediti svoj dom u skladu sa energetskim standardima, predlažemo nezamenljivi termopan – odlično sredstvo za termoizolaciju u Vašem domu, sastavljeno od dva ili više stakala razdvojenih vazdušnim komorama, koje se montira na spoljašnja vrata ili prozore.

Povoljne cene i kvalitetna usluga, dovoljni su razlozi da Vaše poverenje poklonite baš staklorezačkoj radnji KUM, a mi ćemo se truditi da ukazano poverenje i opravdamo!

Na vama je samo da pripazite i ne slomite neko ogledalo, jer znate šta onda sledi.

Ad Reference ID: 88959b12d868c556

Sponsored Links

You must be logged in to inquire about this ad.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com